2014 wordt het jaar waarin mensen zich extra willen beveiligen met een alarmsysteem. 6101

14 januari 2014 | Auteur: | Posted in Elektronica

Inbraakcijfers….
Spijtig genoeg tonen de inbraakcijfers aan dat er elk jaar een stijging plaatsvindt in ons land. Dagelijks proberen criminelen 1700 woningen binnen te dringen. Vaak worden de inbraken gepleegd door rondtrekkende bendes. Volgens de federale politie heeft de stijging te maken met de moeilijke economische tijd waarin we leven. Zorg dat u geen slachtoffer wordt van een woninginbraak en neem voldoende veiligheidmaatregelen.

Tips voor inbraakbeveiliging.

· Sluit alle buitendeuren en vensters af, ook al bent u maar even weg.

· Als u op vakantie gaat, zorg er dan voor dat uw huis bewoonbaar lijkt. Vraag aan buren of vrienden om de gordijnen te laten openen en sluiten. Laat de post niet in uw brievenbus zitten.

· Laat de verpakking van uw nieuwe televisie niet in het zicht staan. Snijd ze in stukken alvorens ze weg te doen.

· Als u met krijt getekende merktekens op uw voorgevel of op het voetpad ziet, veeg deze dan weg.

· Ook het laten branden van een klein lichtje kan helpen.

· Beveilig uw woning preventief en kies voor een alarmsysteem.

Inbrekers kunnen hier niets stelen.
Heel wat mensen zijn van mening dat een inbraak hen niet kan overkomen. Ze denken dat er bij hen niets te rapen valt maar dat weten de inbrekers natuurlijk niet. Niet enkel grote woningen worden slachtoffer van een inbraak. Inbrekers kiezen steeds meer voor appartementen en rijhuizen. Inbrekers viseren steeds meer huizen op het platteland. Het is immers ook zo dat een woning waar reeds werd ingebroken een groter risico loopt om een tweede keer ongewenst bezoek te krijgen dan een andere woning.

Kies bewust voor inbraakpreventie! Vermijd een inbraak en beveilig u vandaag nog!
Wees alert en neem voldoende veiligheidsmaatregelen om een inbraak te voorkomen. Een alarmsysteem als inbraakpreventie is dan ook een zeer goede oplossing. Stel uzelf eens in de plaats van een inbreker. Als uw buur wel een alarmsysteem heeft en men ziet de buitensirene aan de voorgevel hangen en u heeft geen systeem, dan is de keuze snel gemaakt. De inbreker zal voor de gemakkelijkste manier kiezen. Vandaag de dag zijn er heel wat verschillende soorten alarmsystemen op de markt. Vroeger kostte een alarmsysteem handenvol geld. Maar in deze tijden vindt je zeer goede systemen voor kwalitatief goede prijzen.

Voorkomen is altijd beter dan genezen! Kies preventief voor inbraakbeveiliging.
Tips en advies van Kobe Bické – http://www.security-alarmsysteem.com/

Tags: alarmsysteem, inbraakbeveiliging, inbraak, inbraakpreventie, alarm


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie