Ambachtelijk pannenkoeken bij pannenkoekenhuis Groenesteijn 4803

10 juli 2013 | Auteur: | Posted in Eten en drinken


Dichtbij het historische centrum van Utrecht vind je de monumentale Pannenkoekenboerderij Groenesteijn, waar u de lekkerste pannenkoeken kunt gebruiken, of kunt smullen van een kop cappuccino met een heerlijk stuk verse taart. Naast pannenkoeken bedienen wij ook enkele nagerechten en hartige vleesgerechten. In de gastvrije en sfeervolle boerderij zijn jong en oud van harte welkom.

Bij Pannenkoekenboerderij Groenesteijn kunt u kiezen van de geheel vernieuwde en zeer uitgebreide menukaart, om zo te genieten van de lekkerste pannenkoeken. Onze pannenkoeken worden bereidt met Zeeuws meel. Heeft u een gluten- of lactoseallergie? Dan is dit geen probleem, op voorstel maakt de kok speciaal voor u een pannenkoek aangepast aan uw dieet. Behalve de lekkerste pannenkoeken om kunt u ook bij ons terecht voor een heerlijke biefstuk, sateschotel of XL-burger

Bij pannenkoekenboerderij Groenesteijn is vanzelfsprekend ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen naar hartenlust ravotten in de kinderhoek met videocorner, buiten op de speeltoestellen, en bij mooi weer op het grote springkussen. Bij mooi weer kunnen de ouders onderwijl genieten van een drankje op het zonnige terras op het zuiden of in de tuin aan de waterkant.

Vanaf januari 2013 kunt u iedere donderdag onbeperkt de lekkerste pannenkoeken eten voor slechts %u20AC 11,- per persoon! Tijdens het nieuwe %u2018High Pancake menu%u2019 kunt u genieten van een glaasje Prosecco, en dat voor slechts %u20AC14,- per persoon. Het %u2018High Pancake menu%u2019 is verkrijgbaar op zaterdag- en zondagmiddag.

Pannenkoekenboerderij Groenesteijn biedt een tal van arrangementen aan. Naast overheerlijke pannenkoeken en hartige hapjes kunt u terecht voor zaalverhuur in onze unieke monumentale boerderij. Zaalverhuur is mogelijk met en zonder bediening. Kiest u voor de zaalverhuur zonder bediening dan is dit de goedkoopste manier om buitenshuis een event te geven. De prachtige vertrek in onze monumentale boerderij is een ideale ligging voor al uw personeelsuitjes, jubileum feesten, examenfeesten en verjaardag partijtjes. Onze zaal bied locatie aan ruim /- 130 personen en is evenals daardoor prima passend om te dienen als betaalbare trouwzaal . U overweegt zaalhuur maar bent op zoek naar kwaliteitscatering? Wij raden u ‘De Mobiele Kok’ van harte aan. Wilt u meer weten? Of heeft u zelf een suggestie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag naar onze mogelijkheden.

Tags: pannenkoeken, zaalverhuur


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie