Arro TentenVerhuur op jou bruiloft 2476

4 april 2012 | Auteur: | Posted in Vakantie en vermaak

Bij ARRO tentenverhuur bent U aan het goede adres, voor het huren van gevariëerde soorten professionele tenten.

Voor een; Vertrouwelijk avondeten, Huwelijk, Verjaring, Tuinfeest, Housewarming, Stijlvolle ontvangst, maar ook een super feest met personeel en catering.

..ARRO tentenverhuur regelt het voor U!.

Of U nu 20 of 1000 mensen verwacht, voor elke evenement biedt ARRO tentenverhuur een ruime keuzemogelijkheid aan mogelijkheden.

Alu-tent
De Alu-tenten van ARRO tentenverhuur beschikken over een zelfdragend aluminium frame, met een vrije overkapping. Dat houdt in dat er geen palen nodig zijn midden in de tent. Hierdoor heeft U maximaal bewegings ruimte in de Alu-tent.

ARRO tentenverhuur beschikt over de Alu-tent twaalf meter en vijftien meter breed. Beide zijn te verlengen met eenheden van 5 meter.

Bij ARRO tentenverhuur heeft U de eerste keus tussen gevariëerde zijwanden voor de Alu-tent. Wij beschikken over speciale raamvensters.

De Alu-tenten van ARRO tentenverhuur is ook goed te verbinden, met bijvoorbeeld onze Pagodetenten.

Pagodetent
De Pagodetent zorgt voor luxe en uitstraling op Uwe feest of evenement door zijn mooie opvallende model en witte tinten!

Onze pagodetenten zijn leverbaar in de maten 4 x 4 meter en 5 x 5 meter. De meest gangbare maat is 5 x 5 meter, die biedt ruimte aan 25 tot 30 personen. De pagodetenten zijn onderling aan elkander te koppelen, waardoor diverse opstellingen denkbaar zijn.

Ook zijn de pagodetenten te koppelen aan onze Alu-tenten. Zo worden b.v. een mooie intrede gecreëerd.
Naast elkander geplaatst word deze tenten zorgvuldig aan elkander “waterdicht” gemaakt
De pagode tenten beschikken over net als onze gevariëerde Alu-frame tenten geen hinderlijke middenmast, daarom een vrije overspanning.

Bij aanschaf van 2 pagodetenten krijgt U tien% korting!!
Partytent

ARRO tentenverhuur beschikken over gevariëerde partytenten, 3 meter, 6 meter en 10 meter breed.

je kunt zelf aangeven wat de gewenste afstand moet worden van de Partytent. Die is namelijk te verlengen met eenheden van 3 meter. De 10 meter Partytent is eveneens te verlengen met eenheden van 5 meter. Een combine van 3 en 5 meter is ook voorstelbaar!

De Pagodetenten en Partytenten van ARRO tentenverhuur mogen worden voorzien van witte zijwanden. Wiens standaard 2 kanten met gesloten zeilen en 2 kanten met raamvenster, zodat U desondanks naar buiten kunt kijken. Die zijwanden zijn verdeelbaar d.m.v. ritsen.

ARRO tentenverhuur denkt met U mee. En stelt samen met U als afnemer vast, wat de wensen en mogelijkheden is, op basisbeginsel van een vrijblijvend gesprek en/of locatiebezoek.

Indien U wenst, denken we ook met genoegen met U mee over de eventuele inrichtingsmogelijkheden.

Zie ook onze Partyverhuur
Wij kunnen alle tenten uit ons collectie aanleveren met verscheidene vloertypes.

Onze tenten worden geleverd met elke gewenste inrichting, bv een houten vloer, podia, meubels, hemelbekleding, tappijt, verwarming, licht, muziek. Niettemin denk ook aan noodverlichting, brandblussers. Iedere genoemde huurtarieven van tenten zijn incl. op- en afwerking door de verhuurder.

Mocht je na het bekijken van onze website nog verdere vereisen hebben, neem dan zorgeloos contact >> met ons op.

Tags: tentenverhuur, tentverhuur,tenten,verhuur,arrotentenverhuur


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie