Boek hier jouw goedkope duikvakantie naar HurghadaEgypte 3301

15 juni 2012 | Auteur: | Posted in Vakantie en vermaak


Duikvakantie Egypte

Duiken is vrijheid voelen, nieuwe dingen ontdekken en je verbazen over de schitterende onderwaterwereld. Een duikvakantie in Egypte kan voor echte duikfanaten alleen maar het paradijs op aarde betekenen! Niet alleen de echte diehards halen hier hun hart op, maar ook beginnende duikers kunnen voor een duikvakantie in Egypte op veel plaatsen terecht.

Duiken in Egypte kan het begin betekenen van een nieuwe passie. Nog nooit gedoken en toch zin om deze sport te beoefenen? Er zijn mogelijkheden genoeg om met een ervaren duiker een allereerste duik te maken. Hurgada, Dahab, Sharm el Sheikh zijn bekende duikplaatsen die voor een duikvakantie in Egypte ideaal zijn. Hier vind je veel duikclubs met gemotiveerde duikers, die je prima kunnen begeleiden bij het duiken. Hier kun je zogenaamde ‘kantduiken’ maken; voor de meer ervaren duikers is het Thistlegorm wrak in de Rode Zee wellicht een grotere uitdaging. En Gabr el Bint, de bekende duikplaats, moet elke duikliefhebber toch eens in zijn leven gezien hebben?

Bijzondere duikvakantie in Egypte

Uiteraard is het duiken voor de liefhebber een hoogtepunt van zijn of haar duikvakantie. De Rode Zee heeft schitterende koraalriffen en de diversiteit aan vissen en zeedieren is zo groot, daar kan een duiker zich dagenlang aan vergapen. Maar een duikvakantie in Egypte heeft nog veel meer te bieden. Ook boven water!

Duikvakantie in Egypte is veelzijdig

Langs de stranden van de Rode Zee vind je veel kleine badplaatsen die toeristen warm onthalen. Gezellige restaurantjes, leuke barretjes en terrasjes aan het strand of op de boulevards. Ideaal om na een intensieve duik na te genieten en aandacht te besteden aan de inwendige mens. Een rustige duikvakantie in Egypte heb je vooral in de badplaatsen El Gouna en Dahab. Houd je van iets meer toeristische en een bruisend nachtleven, is het heerlijk toeven in Hughada en Sharm el Sheikh.

Wil je tijdens duiken in Egypte ook nog wat anders zien dan de Rode Zee? Dan kun je vanaf de Rode Zee allerlei uitstapjes maken. Bijvoorbeeld naar Luxor, waar je de sfeer kunt opsnuiven van het oude Egypte met piramides en graftombes van koninginnen en koningen.

Klik hier voor een GoedkopeVakantieEgypte.com jouw ideale duikvakantie Egypte!

Tags: Duikvakantie Egypte, duiken egypte


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie