Casa de Correos y Telegrafos de Lima: postkantoor en morsetoestel stad Lima 2575

9 april 2012 | Auteur: | Posted in Vakantie en vermaak

Casa DE Correos y Telegrafos is het centrale postkantoor van de hoofdstad van Peru: Lima. Het gebouw wordt gevestigd in het Historische kern van Lima circa de Burgemeester van het Plein. Het complex is geconstrueerd in 1897 in een Franse architecturale type. Correo Lima Model van Parijs Het centrale Postkantoor werd ontsloten in 1897. Aan het aanvang van de 20ste eeuw probeerden de autoriteiten van Lima om de plaats te remodelleren die op het model van Parijs wordt gebaseerd. Het is niet verrassend om het Centrale Postkantoor in deze typische Europese trant te vinden. Geen aarzeling, u kan uw prentbriefkaaren of postpakket van hier versturen of enkel een zegel kopen.

Casa DE Correo Lima Leidend telefoonschakelbord. in Peru Eerst was dit de centrale postpost responsabel voor al nationale en internationale briefwisseling. Toen ontwikkelde de techniek en de telegraaf aan Peru werden geïntroduceerdi werd het de belangrijkste relaispost voor alle transmissies. In het begin van de 20ste eeuw was het aanvoerend telefoonschakelbord in Peru geïnstalleerd. Bovendien, is een Filatelistisch Museum gebouwd. Naast het aanbieden van tentoongestelde waar met betrekking tot post, stelt het museum punten met betrekking tot de Lima geschiedenis tentoon.

Het gebouw is gevestigd langs `Pasaje Piura en zijn binnenland is volledig met winkels. Het is een unieke arcade met vele kleine winkels die klanten verlokken. Zijn voorzijde bevat een klok, en een bronsleeuw die met zijn open mond wordt afgeschilderd en het verslinden van correspondentie. Het complex bezet een gebied van bijna 7.000 vierkante meters. Ook in het streek, kunt u Casa DE La Gastronomía Peruana bezoeken. U kunt het maximaal van de beste Peruviaanse keuken proeven.Het is een aardige avontuur om `Casa DE Correos y Telegrafos te bezoeken en de architecturale schoonheid van dit gebouw te bewonderen. Zie ook http://zuidamerikareis.nl/

Het gebouw dat vandaag het Post en Filatelistische Museum huisvest vervulde sinds zijn stichting in 1897 een ingevoerd deel in de evolutie van connectie in Peru. Het winkelen Lima Machu Picchu Hedentendage kan een expositie van Centenario DE Machu Picchu vondst zijn. Vele beelden van de ontdekking van Machu Picchu worden getoond. `Verloren stad’ zou slechts kunnen worden ontdekt toen de mist vertrok. Tegenwoordig, is Machu Picchu één van wereld 7 benieuwd is.


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie