Dagactie 10 stuks Hoofdmassage relaxers

30 september 2015 | Auteur: | Posted in Kortingscodes & aanbiedingen

24-uurs deal 10 stuks Hoofdmassage relaxers alleen vandaag voor maar €3.95 ipv €29.95

10 stuks Hoofdmassage relaxer

Dit hoofdmassage-apparaat lijkt een simpel instrument, maar het is een doordachte stimulator. Het werkt als een geleider die aansluit op de elektrische velden in uw lichaam. Dit massage apparaatje is oorspronkelijk afkomstig uit Australië, alwaar de Aboriginals het gebruiken voor totale ontspanning en ter stimulering van de seksuele gevoelens. Wat ooit begon door elkaar op het hoofd te kietelen met een takje, groeide uit tot dit therapeutische instrument; een echt verwenharkje dat de talloze drukpunten op uw hoofd zal vinden zonder dat u daar ervaring voor moet hebben. Dit apparaat wordt ook wel de Prikkel of Massage Spin genoemd.

Hoe gebruik je de Prikkel?
Lang haar moet los hangen om contact met de hoofdhuid mogelijk te maken. Zet de Prikkel op de kruin van het hoofd, druk de tentakels langzaam over het hoofd totdat ze zich volledig rond het hoofd zetten.
Dan zachtjes op en neer bewegen en ondertussen licht draaiende bewegingen maken. Deze langzame bewegingen zorgen voor een verbluffende werking…dit heb je nog nooit meegemaakt. Een intens gevoel maakt zich van je meester, je krijgt kippenvel en de tintelingen lopen door je lichaam, van de kruin via de ruggengraat tot aan je voetzolen, je ontlaadt de spanning.

 

The post Dagactie 10 stuks Hoofdmassage relaxers appeared first on Kortingsbonnen en kortingscodes.

Auteur:

This author has published 11851 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie