Dagactie Pioneer X-DS301

30 september 2015 | Auteur: | Posted in Kortingscodes & aanbiedingen

24-uurs deal Pioneer X-DS301 alleen vandaag voor maar €39.95 ipv €99.95

Met deze kleine, chique en veelzijdige wekkerradio kiest u zelf hoe u uw dag begint. Stap uit uw bed met uw favoriete radioprogramma op de achtergrond of sluit uw iPod aan en word wakker op te tonen van uw favoriete liedje. De Radio werd ontworpen met het oog op multifunctionaliteit. Hij speelt content af van nagenoeg elke draagbare muziekspeler via het dockingstation… Deze wekkerradio heeft o.a. de volgende specificaties: een gemiddeld vermogen van 5 W en ondersteunende frequentiebanden van FM.

De Pioneer bevat naast een iPhone-aansluiting ook een ingebouwde klok en een FM-radio, waardoor u hem als traditionele wekker kunt gebruiken. De mooie strakke vormgegeven Pioneer Dock Station, onderscheidt zich door zijn strakke futuristische vormen en zijn zeer indrukwekkende en zuivere geluid. Met zijn 20 voorkeurzenders kunt u elke morgen wakker worden met uw favoriete voorgeprogrameerde radiozenders, dit kunt u eenvoudig met gebruik van de afstandsbediening doen, maar u kunt natuurlijk ook met de content van uw iPhone of iPod de morgen beginnen.

Inclusief afstandbediening
De Pioneer Wekkerradio wordt zoals eerder aangegeven geleverd met afstandsbediening. Met deze afstandbediening kunt u uw favoriete zenders instellen, maar ook door het menu van uw iPhone of Ipod scrollen. Makkelijk switchen tussen alarm opties en alle anderen gebruikelijke functies zoals volume, mute, standby, enz. Zoals u ziet een super mooi vormgegeven iPhone/iPod dock die in elke inrichting een welkome aanvulling zou zijn. Profiteer van deze super scherpe prijs zolang de voorraad strekt, want OP=OP!

The post Dagactie Pioneer X-DS301 appeared first on Kortingsbonnen en kortingscodes.

Auteur:

This author has published 11851 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie