Drankbus vanaf De Koog brengt je beschermd ‘thuis’ op Texel 3090

10 juni 2012 | Auteur: | Posted in Vakantie en vermaak

Wist je dat in de zomermaanden mei, juni, juli, augustus en september er iedere zaterdagavond een borrelbus rijdt vanaf de Nikadel in uitgaansmekka De Koog naar Den Burg, De Waal, Oosterend en Oudeschild? Op http://www.vakantie-op-texel.com vind je zonder twijfel heel veel Texel-tips.

Je kunt opstappen naast de LIDL winkel op de Nikadel in De Koog. De borrelbus wordt geƫxploiteerd door taxi & touringcarbedrijf Texeltours in mandaat van de Gemeente Texel. De borrelbus vertrekt om 03.45 uur vanaf Nikadel in De Koog. Wat dat betreft zou je dus geweldig door kunnen halen in de vele uitgaansgelegenheden die De Koog rijk is.

Met een prijs van €3,00 per hoofd, kun je dus laveloos ‘naar huis’ worden gebracht. Perfect als je een dure taxi wilt besparen en nog flappen overhoudt voor een nieuw rondje! In de Koog vind je heel veel discotheken en kroegen, waar uiteraard ook heel veel (mooie) meisjes zullen rondlopen. Of die goed te strikken zijn, hangt natuurlijk af van je verleidkunsten. Vrouwen versieren? Klik hier voor het de cursus Vandaag Vrouwen versieren.

Voor meer informatie en een actuele dienstregeling verwijzen wij je naar de website van de borrelbus: http://www.borrelbus.nl. Ook voor meer uitgaanstips kun je bij ons op de webpagina terecht: http://www.vakantie-op-texel.com. Wij wensen je natuurlijk heel veel stapplezier en als julie prachtige verhalen hebben, laat het ons maar weten! Echter zouden het leuk vinden om mooie verhalen op de webpagina te plaatsen. We zullen dan ook natuurlijk dit goed onder de aandacht brengen bij onze bezoekers.

Tags: texel, borrelbus


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie