Een geweldige vakantie naar Aruba of Jamaica 5510

25 november 2013 | Auteur: | Posted in Vakantie en vermaak

Relaxen, zon, zee, strand en ook nog cultuur. Met de vakanties van Caribbean Travel zit je altijd goed! Een vakantie Aruba of Jamaica is er een om nooit meer te vergeten. Jamaica is het land van rasta, rum en reggae, van prachtige stranden, groene bergen en schitterende zonsondergangen.

Zonaanbidders kunnen hier hun hart ophalen en genieten van de eindeloze witte stranden en azuurblauwe zee. Dit zonovergoten eiland heeft echter nog veel meer te bieden, zo kunnen ook liefhebbers van natuur hier hun hart ophalen. Jamaica is een erg groen eiland met een prachtige vegetatie, unieke fauna en boeiende onderwaterwereld. Het ongerepte landschap van Aruba bevat een ongekende veelvoud aan kleuren en vormen. Voor veel mensen is een reis naar Aruba de ultieme droomvakantie.

Vakantie Jamaica
Witte zandstranden, marineblauwe wateren, woestijnlandschap omringd door de Caribische Zee.
Warm en winderig, zonder orkanen, veilig, vriendelijk en geraffineerd. Watersporten in overvloed, goddelijk eten en fantastische winkelmogelijkheden. Dit alles vormt de beschrijving van één van de vaakst bezochte eilanden van het Caribisch gebied.

Caribbeantravel.nl biedt u accommodaties op meerdere niveaus aan. Het aanbod is afwisselend en aan u is de keuze welke accommodatie voldoet aan uw wensen voor wat betreft ligging, hoedanigheid, ambiance, faciliteiten en prijsniveau. Of het nu een trendy designhotel, een luxueus hotel dan wel een populair familiehotel betreft, wij willen u graag en kundig adviseren bij uw vakantiekeuze.

Tags: aruba, jamaica


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie