Een van de belangrijkste onderdelen van een schuifdeysteem zijn de schuifdeurgrepen 5963

19 maart 2014 | Auteur: | Posted in Huis, tuin en wonen

Een schuifdeursysteem is voor iedere woonruimte een waardevolle toevoeging. Het biedt een perfecte kans om een extra dimensie toe te voegen aan het interieur van een woonruimte of organisatie. Schreuder & Co weet dit. Onze wortels gaan terug naar het jaar 1876, dankzij onze jaren lange ervaring kunnen wij altijd weer een gedegen advies bieden wat betreft een schuifdeursysteem voor uw pand. Elke omstandigheid vraagt namelijk om een specifieke oplossing.

In de wereld van schuifdeurgrepen voor schuifdeuren is erg veel keuze. Schreuder & Co heeft een beperkt aantal fabrikanten uitgekozen die grepen aanleveren die voldoen aan de hoge eisen aan kwaliteit en design. Daarbij is er ruimte voor zowel grepen die perfect passen bij de minimalistische deursystemen als grepen die met bijvoorbeeld een lederen afwerking het interieur een geheel andere uitstraling weten te geven. Ook hierin is Schreuder gericht op het faciliteren van de mogelijkheid om deur, greep, scharnier en omgeving op elkaar af te stemmen.

Wij bieden u totaaloplossingen aan op het gebied van schuifdeursystemen. Denk bijgaand aan diverse uitvoeringen als een schuifdeur voor de wand en een schuifdeur in de wand. De flexibiliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid van Schreuder & Co, in combinatie met een oog voor ondernemerschap, heeft ervoor gezorgt dat het bedrijf een leider binnen de markt is. Schreuder & Co heeft zich in haar rijke geschiedenis gepositioneerd als totaaloplossing op het gebied van deurtechniek, meubeltechniek en geleidingstechniek.

Tags: schuifdeur, deur


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie