Elektrische sigaret kopenInformatie aangeleverd en te koop bij: vapes 5919

3 november 2013 | Auteur: | Posted in Elektronica


E-sigaret kopen? Hier vind u info over de { elektrische sigaret kopen | elektronische sigaret kopen | E-sigaret kopen }

Historie van onze elektronische sigaret

Aanvang 1963 vroeg de Herbert A.Gilbert zijn patent aan op een rookvrije geen tabak bevattende elektrische sigaret. Dit zou de tabak vervangen voor een verdampte, damp die een smaak vrij gaf. Er waren meerdere bedrijven geïnteresseerd in dit idee al is dit nooit op de markt uitgekomen.

Hon Lik en de ontwikkeling van de elektronische sigaret

Tot Hon Lik van start ging met de ontwikkeling van de elektronische sigaret. Hon Lik kon zijn apothekers achtergrond goed kunnen toepassen bij het concept van de e-sigaret. In het jaar 2000 kwam Lik op het idee om met behulp van een Ultra-soon element die onder druk liquid te dampen. Deze vloeistof was verdunt in propyleenglycol zodat de vloeistof kon verdampen. Propyleenglycol word ook toegepast in rookmachines Deze uitvindingen worden nu gebruikt voor de heden daagse elektrische sigaretten.

De onderdelen waar de elektrische sigaret uit bestaan:

Alle e-sigaretten bestaan uit:

  • Mondstuk
  • Verstuiver (Dit is het reservoir waar de e-vloeistof ingedaan word)
  • Gloeispiraal
  • Batterij
Een e-sigaret heeft vier cruciale componenten:

Dat is het dripp tip dit is vaak het onderdeel waar u uw lippen opzet en bij sommige elektrische sigaretten ook de cartridge bevestigd. Dan hebben we de verstuiver hier zit het e-liquids tankje. De verstuiverkop zorgt voor het verdampen en zit in de verstuiver, meestal is deze te vervangen zodat u wat langer met de verstuiver kunt doen. En de batterij deze zorgt voor de energie die nodig is om de verstuiverkop op te warmen.

Merken en soorten elektronische sigaretten :

Er zijn heel veel verschillende merken elektronischesigaretten op de markt waar u uw weg door moet gaan speuren. Ik kan u vertellen dat er heel veel rommel bij zit en de goedkoopsteelektrische sigaretten geven u niet altijd de ervaring waar u naar opzoek bent. Dus als u van plan bent om te gaan stoppen met de tabak sigaret houd dan goed in uw achterhoofd bij het kopen van een elektronische sigaret dat u vroeger gemiddeld 6euro per dag aan sigaretten uitgaf.Wij hebben in onze webshop een grote voorraad aan hoogwaardige e- sigaretten die u kunt kopen. Voor het kopen van een elektronische sigaret moet u toch rekening houden dat u rond de 40,- euro kwijt bent exclusief de e-liquid. Wel is het zo dat u een complete set heeft waar u een tijd mee voorruit kan en dat u alleen nog maar e-liquid hoeft aan te schaffen.De prijs bij ons in de webshop zijn hiervoor 2,95 per 10ml of 40ml voor 10,- euro. Het komt er dan op neer dat u nog maar voor een tientje in de maand verdampt.

E-liquids kopen:

De e-liquid zijn de smaakmakers van elektronische sigaret, en bij ons in de webshop heeft u keuze uit 35 verschillende smaken.Deze liquid zijn geproduceerd door de fabrikant Feellife die meerdere Europese certificaten in het bezit heeft.De e-vloeistof zijn er in meerdere nicotine sterktes te krijgen namelijk:

  1. High nicotine 16mg
  2. Medium nicotine 12mg
  3. Low nicotine 8mg
  4. Non nicotine 0mg

Zo zou u dus rustig kunnen stoppen met de nicotine sterktes. De e-liquid die wij verkopen hebben een mengverhouding van 68% PG en 32%VG deze verhouding zorgt voor goede damp productie en een goede smaak.

Wij hopen dat u deze u deze informatie kunt gebruiken bij het kopen voor uw e-sigaret.


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie