Entree Thermen & Beauty Zeeland €19.80 sauna wellness Vlissingen Zeeland

30 augustus 2015 | Auteur: | Posted in Kortingscodes & aanbiedingen

Koop bij SpaOnline uw entreebewijs voor sauna/wellness Thermen & Beauty Zeeland voor maar €19.80

Onder aan de duinen in het prachtige natuurrecreatiepark Westduin ligt Thermen & Beauty Zeeland, een modern Wellnessbedrijf dat beschikt over uitgebreide saunafaciliteiten en een prachtige beauty afdeling en een restaurant. Licht, rust, ruimte en natuur zijn de elementen die Zeeland kenmerken en ook in Thermen & Beauty Zeeland vindt u, conform aan de geweldige locatie, deze elementen terug. Dit wordt nog versterkt door de Scandinavische sfeer die het bedrijf uitstraalt en die bepalend is voor uw saunabeleving. Gekoppeld aan de hoge kwaliteitsnorm die de beauty afdeling hanteert. Voor gasten die aan 1 dagje niet genoeg hebben zijn er ook nog onze Finse woningen, bij uitstek geschikt voor een heerlijk Wellnessweekend. Een unieke beleving in Zeeland!

Thermen & Beauty Zeeland vind u in Vlissingen Zeeland

Anderen zochten ook op: kortingsbon Thermen & Beauty Zeeland, korting Thermen & Beauty Zeeland, kortingskaartje Thermen & Beauty Zeeland, ticket Thermen & Beauty Zeeland, kortingscode Thermen & Beauty Zeeland

The post Entree Thermen & Beauty Zeeland €19.80 sauna wellness Vlissingen Zeeland appeared first on Kortingsbonnen en kortingscodes.

Auteur:

This author has published 11851 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie