Ervaren goochelaar tovert sfeer bij uw feest! 4036

28 mei 2013 | Auteur: | Posted in Kunst en cultuur

Een goede goochelaar kan een evenement veel leuke aandacht geven. Een goochelact is meer dan handig zijn met kaarten of ‘props’, ook presentatiekwaliteiten en een goede uitstraling is nodig om het publiek te vermaken. Peter Hanssen heeft met ruim dertig jaar ervaring in het vak voor gevariëerde soorten gehoor (jong & oud) en in verscheidene omstandigheden (intiem & massaal) de nodige bagage om ook uw evenement te verzorgen. De opties voor het soort opvoering zijn immens, denk bijvoorbeeld aan Standup Magic, tafelgoochelen, straatgoochelen of een magic workshop. Een tweetal voorbeelden van de opties:

Tafelgoochelen
Tijdens een sponsoravond in theater De Kampanje in Den Helder trad tafelgoochelaar Peter Hanssen op met de Magic Bar. Tijdens deze vorm van goochelen die vergelijkbaar is met tafelgoochelen, staat Peter Hanssen achter zijn sfeervolle Bar en vertoont z’n trucs. Het in omvangrijke getalen aanwezige publiek genoot van de magische hoogestandjes en de complimenten waren dan ook niet van de lucht. Peter staat z’n mannetje als tafelgoochelaar maar met zijn Magic Bar krijgt de act nog ‘meer om het lijf’.

Sinterklaasvoorstellingen nú boeken
Een sinterklaasintocht heeft uiteraard altijd een leuk thema nodig om de tijd te vullen en de kids geïnteresseerd te houden. Een goochelact, waarbij natuurlijk ook de pieten worden betrokken. Uiteraard blijken de onhandige pieten natuurlijk niet zo goed te zijn met magie (tot hilariteit van de kinderen). Bijvoorbeeld na de intocht van Sinterklaas in Gennep op 13 november 2011 genoot een 700 koppig publiek van de goochelvoorstelling van Peter Hanssen. Sinterklaas en zijn Pieten speelden een rol in de goochelshow. Pieten kunnen niet goochelen zo bleek weer tijdens de voorstelling. Climax was het bakken van pepernoten in de (echte) mijter van Sinterklaas. Een aantal kinderen assisteerden op het podium. Doordat Sinterklaas in deze show op een heel andere manier werd betrokken dan gebruikelijk, was het een groot succes.

Tags: goochelen, goochelaar


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie