Europa verkennen? Neem de boot! 6006

1 december 2013 | Auteur: | Posted in Vakantie en vermaak

Als u op zoek bent naar een leuke mogelijkheid om te reizen door Europa, dan kunt u overwegen een Europese cruise te maken. Een Europese cruise is niet alleen een mooie manier om veel steden, hoofdsteden en landen te zien in korte tijd, maar het is ook een erg handige manier om te reizen. Vergeet licht reizen, of backpacken, wanneer uw varende hotel u overal kan brengen. Geen stress meer over in- en uitpakken tussen verschillende hostels en/of hotels: u hoeft uw koffers maar twee keer in te pakken. Gewoon bij u thuis voor vertrek en als u weer thuis bent.

U kunt een keuze maken voor korte cruises, een paar dagen of lange cruises, tot wel een maand lang! Een cruise biedt u een kijk op delen van de wereld vanuit een nieuwe invalshoek, waardoor u landen en/of steden vanuit een nieuw perspectief kan zien.

Ik zal hieronder twee gewilde Europese cruise routes bespreken.

1. Cruises door de Baltische Zee

Deze cruises zal u vervoeren naar noordelijke of Oost-Europese landen, zoals Denemarken en Zweden en via een prachtige route naar de schitterende stad St. Petersburg in Rusland vervoeren. Andere bijzondere steden die deel uitmaken van uw cruise kunnen zijn Hamburg in Duitsland en Kopenhagen in Denemarken.

2. Middellandse Zee cruises

Een van de meeste geboekte cruiseroute in Europa is veruit de Middellandse Zee route, waar toeristen de unieke gelegenheid krijgen om steden en havens vol romantiek, geschiedenis en natuurlijk lekker eten te verkennen! Ontdek en verken de romantische regio’s van Italië, de bekende wijngaarden van Frankrijk en de relaxte sfeer van de Spaanse kustlijn.

Europa heeft veel moois te bieden. Een cruise is gewoon een relaxte manier van reizen en een goede manier om verschillende havens en steden van dit oude werelddeel, vol geschiedenis te ontdekken.

Het boeken van een cruisevakantie gaat over het kiezen van de de juiste begroting, de ideale bestemming, de perfecte locatie van uw kamer aan boord, et cetera. Bijvoorbeeld, als u een pakketcruise naar Alaska wilt boeken, zou een cabine met uitzicht over de oceaan de perfecte keuze zijn zodat u uw ogen kunt richten op walvissen en orka’s die langs zwemmen. Vergeet tenslotte niet om voor een betrouwbare reisorganisatie te kiezen die is aangesloten bij een garantiefonds.


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie