Foto canvas,als U hierover meer wilt weten lees hier 4671

15 januari 2013 | Auteur: | Posted in Kunst en cultuur

Het is interessant om eens goed te gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn die foto-winkels vandaag de dag aanbieden.Moet U zich eens voorstellen,U heeft een leuke foto en wilt die foto laten vergroten.U zou het beste eerst voor Uzelf gaan bedenken waar U de foto wilt hangen.Dan kunt U bij het afdrukken al rekening houden met het formaat en welk materiaal zij moeten gebruiken.Ook lichtval heeft een hele grote invloed op de plaats waar u de foto zou willen gaan neerzetten.

Stel U eens voor dat U een foto laat afdrukken op foto plexiglas,dan zou het zo kunnen zijn dat het achtergrond licht bijna wel het doorschijnende aspect van het foto plexiglas extra mooi tot zijn recht kan laten komen.Het is zo dat U bij foto plexiglas namelijk kunt kiezen tussen het afdrukken met een witte achtergrond-laag, of juist op een geheel transparant materiaal.Bent U van plan om de foto te laten afdrukken op het laatst genoemde foto plexiglas, dan beïnvloedt de achtergrond van de foto extra voor het doorschijnende karakter van dit materiaal.Als U de foto laat vergroten om te plaatsen op een wat donkerder plek, dan kunt u beter in plaats van foto plexiglas kiezen voor Foto canvas.De canvas is van nature een wat doffer materiaal. Dit materiaaldoet het dus goed voor het verlichten met bijvoorbeeldeen lamp.U kan dan zonder narigheid een halogeen spotje richten op uw vergroting op foto canvas.Denk aan een foto canvas doek van 50 x 50 cm wat is gespannen op een mooi houten frame en bij U in uw huis ophangt en U er een mooie halogeen-lamp op richt en ziet hoe de foto een mooie warme ruimte maakt.

Wij hebben het tot nu toe alleen maar over een foto voor binnen gehad.Met name foto canvas en Foto plexiglas zijn echter ook heel goed geschikt voor een plaats buiten. Stelt u zich eens voor. Een prachtig groot plexiglas scherm wat doorschijnend is en in uw tuin staat.Hierop laat u een foto afdrukken met een vergroting van mooi fel rode rozen.In combinatie met de kleuren van uw tuin is dit een prachtig schouwspel.U laat het foto plexiglas in dit geval natuurlijk transparant, zodat u de bloemen en planten van uw tuin ziet doorschijnen in de foto.U kan zich zeker nu wel nagaan dat op deze methode verschillende versieringen voor de tuin te verzinnen zijn. Wat denkt U van een foto van een molen bijvoorbeeld,of een foto van een beroemd persoon,neergezet tussen het open struikgewas in uw tuin. U heeft enorm veel mogelijkheden.

Op deze wijze biedt ook foto canvas verschillende manieren voor buiten.Foto canvas wat voor buiten wordt gebruikt wordt ook meestal tuin-doek genoemd.Het grote verschil met plexiglas is,dat tuin-doek altijd wordt opgehangen.In een tuin-doek kunnen langs de rand ogen worden geplaatst.Hiermee kan het doek gemakkelijk in een aluminium frame worden gespannen.Als U dit doek bijvoorbeeld op uw muur of schutting ophangt dan heeft U een prachtig decoratief effect in de zomer en de winter.

Meerdere mogelijkheden naast foto plexiglas en foto canvas kunt u ook bij de foto winkel uw foto laten afdrukken op vele andere materialen. Denk b.v.aan aluminium, hout of karton. Maar het is ook mogelijk een foto op uw handdoek te laten afdrukken of op uw kussensloop en zelfs op uw rolgordijn,is het mogelijk om een foto te laten afdrukken.U ziet het,de manieren om een foto te laten afdrukken zijn onbegrensd.Als U een canvas foto wilt kopen klik hier op de blauwe regel en U kunt onze prijzen zien en ook U bestelling plaatsen online.

Tags: foto canvas, foto op canvas


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie