Hedendaags onderzoek heeft uitgewezen dat het MKB het aldoor moeilijker heeft. U kunt er nu wat aan doen! 4153

8 november 2012 | Auteur: | Posted in Kunst en cultuur


Kortinsplek is een goedkope en innovatieve werkwijze om te zorgen voor meer klandizie en dus meer omzet. Kortingsplek brengt consumenten naar uw winkel door middel van uw eigen kortingsactie. U bepaalt de kortingsactie helemaal zelf, integenstelling tot andere kortingssites bent u niet geforceerd tenminste 50% korting te geven en daarnaast nog een commissie af te staan. Als u eruit springt op onze website en App, zal men eerder voor uw zaak kiezen.

U bereikt ons via de pagina Kortingsplek.nl en met onze uitstekende, mooie en gratis Apps voor de Smartphone. We bieden u veel mogelijkheden om nieuwe klanten te berei­ken en uw acties te fine-tunen: we houden bij hoeveel lieden uw korting gezien hebben, welke acties worden aangeklikt, we bieden routebeschrijvingen naar uw vestiging, u heeft de mogelijkheid een foto van uw bedrijf te plaatsen, enz. enz. Constant meer mensen raadplegen internet voordat zij een keuze maken waar men het artikel aanschaft. Als uw aanbieding inte­ressant genoeg is komt de klant naar uw winkel. Wij brengen de kortingsacties onder de aan­dacht van al geïnteresseerde klanten. Wekelijks versturen wij nieuwsbrieven met alle splinternieuwe kortingen, ook die van u. En we zeggen u zeer geregeld over het bereik van uw actie. Bepaal uw eigen kortingen en beheer ze zelf. Voor de klant is het gebruik van Kortings­plek.nl altijd gratis, voor de ondernemer hebben we een gestructureerd betaalplan waarin rekening gehouden wordt met steeds uitgebreidere service.

Met mooie acties trekt u klanten die wellicht ook nog iets anders uit uw assortiment meenemen, daar gaat het om. Uw klanten reageren er positief op en dat geeft u de gelegenheid hen te plezieren, uw assortiment te actualiseren en uw omzet te verhogen. Voor de langs lopende klant zet u groot op uw winkelruit dat u uit­verkoopt, de internetklant be­reikt u dankzij Kortingsplek.nl en haar Apps. Kortingsplek.nl biedt ook overzicht voor uw klant. Uw kortingen worden gepresenteerd op een vriendelijke en duide­lijke pagina waardoor de beslissing zo gemakkelijk mogelijk wordt ge­maakt.

Ook meedoen met Kortingsplek.nl? Ga naar de weblocatie Kortingsplek.nl, eenmalige registratie, pakket kiezen en kortingen en veilingen plaatsen maar.

Tags: Kortings code kortingscodes kortingcode treinkaart, Juweliers geven hoge kortingen


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie