Help Lesley Koning aangaande zijn sportproject Kenia 2891

16 mei 2012 | Auteur: | Posted in Vakantie en vermaak

Om doekoe in te zamelen alvoor het sportontwikkelingsproject dat hij en 17 medestudenten van de schoolopleiding Sport, Management & Ondernemen in Kenia opzetten, verkoopt Lesley Koning uit Oudeschild flessen wijn. Geinteresseerden kunnen kiezen uit rode en witte wijn en rosé. In de wintermaanden hebben we eveneens al hiervan een bericht gepubliceerd ergens anders op onze site: http://www.vakantie-op-texel.com/

Het geld dat hij en zijn medestudenten bundelen, wordt onder meer gebruikt voor het opzetten van een sportaccommodatie. Middelerwijl is door het regelen van een gala, presentatiefestival, auctie, loterij en verschillende activiteiten zo’n €17.000,- opgehaald. Op het programma staat tevens een benefietavond in Amsterdam.

Over twee maanden gaan de studenten naar Kenia, terwijl ze er zelf voor zorgen dat het knikkers de goede bestemming krijgt. Voordat het zover is, proberen ze nog zoveel mogelijk geld in te zamelen, onder meer met behulp van de wijnactie.

De wijn kost €9,50 per fles en wordt geleverd door wijnhuis Okhuysen uit Haarlem, zodat de studenten ervan verzekerd zijn dat het kwaliteitswijn betreft. Wie 1 of meer flessen wil orderen, kan dat doen door (bij voorkeur) een mail te sturen naar Lesley.Koning@hva.nl, te telefoneren naar 06-30387445 of een melding te doen bij cafetaria Veronica op de haven van Oudeschild. Bestellingen moeten vóór 10 mei binnen zijn. De wijnen zullen op 25 en 26 mei worden afgehaald bij Veronica. Meer info zie elders op onze website http://www.vakantie-op-texel.com/. Wij wensen Lesley heel veel succes.

Tags: Koning, Texel


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie