Het interessante Mediterraan Dieet Boek 5452

12 juli 2013 | Auteur: | Posted in Eten en drinken

Graag blijven afvallen en super gezond eten?, jou fitter aanvoelen en er mooier uit gaan zien, maar weliswaar met lekker eten? In het mediterraan dieet boek staan vele levensstijl om je daar veel bij te avanceren. Geef jou energie en je natuurlijke schoonheid een boost op de manier zoals de mediterranen – de grieken doen dit al eeuwen.

Er is geen lijst met verboden producten, dus je lijdt geen hongerigheid.
Het boek bevat een totaalbeeld van honderden producten met hun GI- en GL-waarden dat helpt bij:

- het afvallen en vetzucht voorkomen
- snaaibuien, irritaties, vermoeidheid en stress voorkomen
- het toeval op diabetes, hoge bloeddruk en hartspier- en vaatziekten verkleinen
- je geest en je hele gezondheid gaat met sprongen vooruit
- voor dat je boodschappen doet of lekker wilt gaan uit eten kies je de producten die je wilt

Naast dit uitgebreide overzicht vind je ook een menuschema voor 4 weken, eenvoudige en lekkere mediterraan recepten. Het is een levensstijl waarvan je al pijlsnel de vruchten zal grijpen en een levenlang plezier van hebt!

Recencies:
De Griekse dokter-schrijver beschrijft in de eerste tien hoofdstukken het hoe en waarom van een voedingsprogramma op basis van laag-glycemische koolhydraten. Aan de hand van individueel getinte verhalen en gevolgen van wetenschappelijk onderzoek worden de onderstaande thema`s weergeven: de doelgroep voor deze voeding, de gezondheidsvoordelen en de erfelijke redenen; voedingsleer van ceruplasmine, vetten, koolhydraten en vochtigheid, glycemische index en glycemische lading en hieraan gekoppeld enkele voedingsmiddelen; het nut van de hormoonhuishouding, insulineresistentie en twee vragenlijstje en de nadelen van andere vermageringsdieten. Blijkbaar komt naar voren dat dit geen (tijdelijk) dieet is, maar een leefstijl. In het laatste derde deel volgt een beschrijving van het dieet met een menuschema voor 4 weken, recepten (waarbij eiwitten, vetten, koolhydraten, GL, reuzel en vezel genoemd worden) en een kleine voedingsmiddelentabel. Een gecombineerd recepten- en trefwoordenregister; uitgebreide boekbeschrijving. Bevat geen illustraties maar het boek is goed leesbaar. Gedrukt in een kleine letter. Zie ook ‘De praktische gids bij het mediterrane dieet

Tags: mediterraan dieetplan, mediterraan dieet


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie