Het uitzoeken van een trouwring is een belangrijke beslissing in je leven. De trouwringspecialisten bieden een aantal praktische tips 5965

13 januari 2014 | Auteur: | Posted in Diversen

Wanneer het om trouwringen gaat, de ringen die jij dagelijks gaat dragen, ontelbare trouwdagen mee viert en als erfstuk door gegeven worden, gelden er andere aankoop regels. Natuurlijk ben je niet verplicht tot “andere” aankoopregels. Maar indien je in acht neemt dat je de trouwring waarschijnlijk nog een jaar of veertig bij je zult dragen, vormt het toch een belangrijke beslissing in je leven. De Trouwringspecialisten bieden je een aantal praktische tips op het gebied van trouwringen en witgouden trouwringen.

1. Beperk je keuze. Doordat dit een van de weinige en wellicht wel het enige juweel is wat je samen met je partner uitzoekt en iedere dag draagt is het handig om vooraf enkele keuzes te maken voordat je winkels gaat bezoeken. In welk metaal ben je geïnteresseerd %u2013 wit of geel. Wil je eenvoudige trouwringen of over de top? Wil je de trouwringen bij andere ringen dragen zoals bij je verlovingsring of apart. Beantwoord deze vragen zodat je een idee krijgt wat je zoekt.

2. Begin je zoektocht vroeg. Wanneer je een basis idee hebt bezoek dan onze winkels. Geef jezelf op zijn minst zes maanden om goed onderzoek te doen naar trouwringen die op je netvlies blijven plakken. Neem zelfs extra tijd als je maatwerk zoekt. Ook een bijzondere gravure plaatsen kost veel meer tijd.

3. Be Different. Schiet niet in de stress als jij platina trouwringen mooi vindt en je partner geel gouden trouwringen . Er is geen regel dat de metalen gelijk moeten zijn of zelfs de stijl van de trouwringen. Kies trouwringen die jullie stijlen of smaak benadrukken. Het is mooi als er enige overeenkomst is dat kan als iets voor de hand liggend als de gravure zijn.

4. Bepaal je budget. Een simpel paar 14 karaat gouden trouwringen begint onder de %u20AC 1000.- Platina onder de %u20AC 2000.- Diamanten verhogen de prijs van een paar trouwringen aanzienlijk. De prijs van de gravure in de trouwringen hangt af van de soort gravure hand, laser of machine en van b.v het lettertype of de moeilijkheidsgraad van de gravure.

Tags: ring, trouwen


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie