Ik ga op vakantie en ik neem mee; de juiste recensiesGa zorgeloos op reis 5934

20 november 2013 | Auteur: | Posted in Vakantie en vermaak

Als ik een stedentrip ga plannen, dan wil ik uiteraard wel zeker weten of het parkgoed is. Maar, net als iedere Nederlanderkijk ik in eerste instantie uiteindelijk naar de prijs! Dus daarom boek ik niet eer dan dat ik ook de recensies van verschillende bezoekers heb gelezen. Jammer genoeg heb ik door schade en schande moeten oppikken, want vroeger dacht ik ook dat het niet nodig was en dat de negatieve reacties onder hotels en vakantieparken gewoon van die klagerige consumenten waren. Maar mijn reis in Zwitserland, dat ik had geboekt via vakantie veilingen, bleek reëel te zijn, zoals men in de vele recensies had geschreven. Een kleine, oude kamer. Lawaaierig en met uitzicht op een parkleer garage in aanbouw! Sindsdien ga ik niet meer in zee met aanbieders zonder dat ik eerst heb gelezen wat anderen er van vinden!

Tevens heeft het nog andere voordelen, want onder de positieve recensies staan meestal ook leuke adviezen om te bezoeken, of op welke plek je in de centrum heerlijk kan eten. Ons korte weekend tripje naar Sauerland werd op die manier heel goedkoop en buitengewoon kostelijk! De adviezen die onder het hotel stonden waren met name dat je beter niet in het hotel kon eten, wegens de hoge prijzen, maar nog geen 200 meter verderop in een sympathiek restaurantje. We hebben hier geloof ik alle avondjes ons tegoed gedaan aan veel voor weinig. Zo zie je dat recensies van vakantieplaatsen en hotels zeker de moeite waard zijn om eerst te inspecteren, voor je een goedkope, of zelfs duurdere, boeking maakt via het internet.

Tags: recensies, vakantie


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie