Ironw@re uw ervaren partner voor deurtechniek en geleidingstechniek. Dus ook voor al uw RVS en Display ladegeleiders, ontdek hier waarom! 5757

30 december 2013 | Auteur: | Posted in Diversen

Ironw@re behoort dankzij haar jaren lange ervaring tot de top binnen de markt van de deur- en geleidingstechniek. Wij weten precies wat u als klant wilt en komen met zorgvuldig geselecteerde producten. Onze kennis van zaken stelt ons in staat u een bruikbaar advies te geven. Bent u al bekend met onze RVS ladegeleiders en Display Ladegeleiders? Onze RVS ladegeleiders en Display ladegeleiders komen van een Europese producent die al jaren topkwaliteit levert.

Waarom Ironw@re?
Ironw@re is gespecialiseerd in deurtechniek en geleidingstechniek. Van een ladegeleider voor een eenvoudige badkamermeubel tot een telescoopgeleider voor het uitschuiven van zware aggregaten en waterscooters uit luxe jachten. Van minimalistische en moderne deurystemen tot zware ontploffing veilge schuifdeuroplossingen uitgevoerd in RVS 316.

Kwaliteit
Ironw@re kiest bewust voor de betere kwaliteit. Eenvoudige aanleg en onderhoudsvrij zijn voor ons een pre. Zo zijn onze loopwagens voor de schuifdeuren onder andere onafhankelijk per wiel gelagerd, wat zorgt voor de meest soepele en geruisloze loopeigenschappen. Een groot deel van ons assortiment geleiders is getetst door TUV. De RVS geleiders van Fulterer hebben het NSF certificaat wat garant staat voor kwaliteit en hygiƫne.

Oplossingsgericht
Attentie voor de beste oplossing voor uw specifieke situatie is waar wij naar streven. Met kennis en expertise van uw situatie kunnen wij u gericht helpen en uw wensen vertalen naar onze producten. Soms is levertijd of prijs bepalend. De toepassing is echter altijd voor ons het belangrijkste uitgangspunt.

Snelle levering uit voorraad
95% van ons assortiment is binnen 24 %u2013 48 uur bij u in huis. Vanuit ons professionele magazijn worden uw orders van 8:00 tot 21:00 heel de dag door gepicked.

Tags: rvs, ladegeleiders


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie