Met een SMARTBoard van AENC heeft u altijd een hoogwaardig presentatiesysteem tot uw beschikking 4960

26 juli 2013 | Auteur: | Posted in Elektronica

Wat is een SMARTBoard?
Een SMARTBoard heeft vele toepassingen en mogelijkheden. Het bord is te gebruiken door het aan te raken maar u heeft ook de mogelijkheid om te schrijven met digitale inkt. De toepassingsmogelijkheden zijn veelzijdig maar in het bedrijfsleven komen we SMARTBoards en beamers het meest tegen. Het is een perfect presentatiesysteem dat relatief goedkoop geïnstalleerd kan worden en weinig tot geen onderhoud vergt.

Een SMARTBoard is een interactief whiteboard, oftwel een digitaal bord. Naast het bedrijfsleven wordt het ook veel in het onderwijs gebruikt. Hiervoor is het geschikt danzkij het visuele aspect en de daarbij horende dynamiek. De SMARTBoards van AENC Audiovisueel Nederland zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Het scherm (en de gekoppelde computer) kan door middel van uw hand worden bediend. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken over de techniek, maar alleen met waar u goed in bent: presenteren en doceren. Met SMARTBoard interactive whiteboards ontstaat de mogelijkheid om een totale interactieve ruimte te creëren in elk klaslokaal of vergaderruimte. Gecombineerd met een computer en projector wordt de ruimte met SMARTBoard producten getransformeerd in een dynamische leer-, train- of werkomgeving. Een SMARTBoard is erg duurzaam. In 2008 waren er al meer dan 1.000.000 SMARTBoards verkocht. Elke dag wordt er wel tegenaan gestoten, toch is het uitvalspercentage minder dan 1%.

Een SMARTBoard wordt standaard gelevert met bijbehorende software. Naast het SMARTBoard biedt AENC Audiovisueel Nederland ook bijbehorende voorzieningen aan tegen scherpe prijzen. Wij bieden de possibiliteit om presentatiemiddelen te huren maar ook kopen is een optie.

Tags: smartboards, presentatiemiddelen


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie