Met het inschakelen van een Payroll organisatie kun je als ZZP’er een hoop werk en ellende voorkomen. 5383

26 november 2013 | Auteur: | Posted in Financieel

HSU Payroll Services is de payroll organisatie voor het uitbesteden van het werkgeverschap. De overheid vraagt van de werkgever dat zij geheel op de hoogte is van de regelgeving in Nederland. Dit is nagenoeg een onmogelijke taak geworden en vergt tevens steeds meer tijd. Werkgevers kiezen derhalve steeds vaker voor payrolling. Met payrollen bij HSU regelt de werkgever zijn personeelszaken snel en direct.

Payroll horeca en recreatieHSU Payroll Services biedt al sinds 2000 payroll services voor de horeca- en recreatiesector aan. Dankzij onze horeca payroll service kunt u als werkgever uw werkgeverschap uitbesteden, waardoor u zelf uw tijd optimaal aan uw gasten kan spenderen. Wij kennen de wet- en regelgeving, verzorgen uw gehele personeelsadministratie en nemen u alle zorgen en risico’s betreffende het juridische werkgeverschap uit handen.
Payrolling biedt het bijkomende voordeel dat HSU collectief kan inkopen bij o.a. verzekeraars. Dit inkoopvoordeel wordt middels scherpe tarieven doorgegeven aan de werknemer en werkgever. Hiervoor werkt HSU samen met gerenommeerde partijen zoals o.a. Allianz, ONVZ en De Amersfoortse.

Specialist in payrolling
Een firma is zo goed als haar personeel. Daarom is het van belang dat uw werknemer zich prettig voelt bij zijn of haar werkgever. Daar draagt HSU zeker aan bij. Dat is ons werk! In het jaar 2000 is HSU gestart met payrolling voor de horeca. Nu, 13 jaar later, heeft HSU vele opdrachtgevers in de horeca en andere sectoren door heel Nederland. We zijn ondertussen een alom bekende speler en groeien gestaag door. Onze diensten worden ieder jaar beter en dat is het gene waar het om draait. De beste payroll service voor u en uw werknemers. Wij verzorgen ook payrolling voor ZZP-ers.

Tags: pay roll, payrolling


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie