Nieuwsbericht; Watersportcamping Heeg ook in 2012 weer innovatief kamperen! 2444

1 april 2012 | Auteur: | Posted in Vakantie en vermaak

Watersportcamping Heeg heeft ook een naam hoog te houden! Het bedrijf is al meer dan eens onderscheiden middels prijzen en genomineerd vanwege het introduceren van creatieve en innovatieve producten en diensten. De hoogste tijd om polshoogte te nemen wat er voor het nieuwe seizoen op de plank klaar staat! “Vanzelfsprekend hebben we weer nieuwe producten die we aan kunnen bieden aan onze gasten om het kamperen te veraangenamen”, aldus Veldhuizen. Dit jaar hebben we een oude, gebruikte zeecontainer die we volledig hebben omgebouwt tot een beachebar. De nieuwe beachebar zal midden mei klaar zijn. Van hieruit zullen verscheidene drankjes en hapjes aan te schaffen zijn om het verteoven op het strandje nog aangenamer te maken. Bij het maken van deze beachebar met de naam Zimpel, is zoveel mogelijk rekening gehouden met maatschappelijke ondernemen. Er is zeker weer rekening gehouden met alles wat aangeschaft moest worden dat deze artikelen werden hergebruikt. Alles is samen met studenten van de NHL uitgewerkt, iets wat Veldhuizen vaker doet, studenten inzetten. Jonge mensen hebben een vreselijk flexibel brein, kunnen nog goed out of the box denken, eenvoudigweg omdat ze nog niet in de box zitten. Oude mensen zoals ik zitten al zo in the box dat ze al snel geneigd zijn te vervallen in het Ja-maren. Ook nieuw dit jaar, is de verhuur van electro scooters. En ja, ook deze zijn natuurlijk duurzaam, MVO of hoe je het ook wilt noemen.

Veldhuizen denkt met deze nieuwe producten weer nog anders in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van de kampeerder. Dat deze niet alleen uit Nederland komt, moge duidelijk zijn. Een blik op de website en je ziet dat deze in 6 talen wordt aangeboden. Trots verteld Veldhuizen dat ook de internationale bladen Watersportcamping Heeg goed in het vizier hebben, het eerste weekend dat Watersportcamping Heeg open is, worden ze alweer bezocht door een Deense Reisjournalist.

Watersportcamping Heeg is lekker bezig, en zeker ook weer dit jaar met innovatie, het zal zeker weer een hoop nieuwe gasten aanspreken! Een aantrekkelijk zomer seizoen, voor alle kampeerders en voor Watersportcamping Heeg.

Tags: innovatie, kamperen


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie