Optima Redtop vs. Yellowtop 5527

9 augustus 2013 | Auteur: | Posted in Auto en vervoer

Na het lezen van een artikel over een gebruik van een Optima accu, dat bestemt was voor een Audi S4 (B7)Bouwjaar 2006 is geweldig positief door de eigenaar ervaren. Hij wilde voor zijn auto een krachtige kwaliteit accu die ook zeker de moeite waard is om uit te proberen. Deze accu levert dan ook een zeer hoge koud start op. Zijn vorige accu had zijn laatste werkvermogen gegeven maar was volledig op. De trotse eigenaar van deze Audi wilde, meer startvermogen. Door lang uit te trachten kwam hij bij de Optima Redtop. De afmeting van deze accu paste precies, dus was het bestellen via een online winkel, zoals: Accuwacht Urk zeer gemakkelijk. Deze accu’s zijn iets duurder dan de originele accu maar door de accu zijn robuuste, onderhoudsvrij, trillingvrij en corrosie vrij kanten waren de beslissing gauwgenomen.
Zijn auto startte sneller, en was een hele vooruitgang voor de auto. De Optima Redtop is voor alle type gebruikers leverbaar. Ja, ook voor de oldtimers. Maar ben je echt een dergelijk sportieve rijder met veel meer dan een auto en met High Tech apparatuur. Dan kunnen we ook de Yellowtop presenteren. Deze Deep Cycle accu kan enigszins meer tegen diep ontlading. Een perfecte accu voor de tegenwoordige High Tech technische snufjes, dan wil je zeker een goede, voornaamste accu hebben.
Afgelopen weekend, een dag van mooie, prachtige auto’s op een rij opgesteld. Een gezellige zaterdag vol met trotse jonge eigenaren die met een auto willen schitteren maar ookovertuigd willen laten horen wat ze wel niet hebben. De ene nog meer dan de ander auto kwam het geluid recht op je af. Nou dan zie je wel wat voor stroom gebruikze nodig hebben. Dan staan er wel twee Optima accu’s, toevallig in. Die je ook zeker hoognodig hebt voor het uitvoering van de geluidsapparatuur. Ben je jong, dan wil je wat. Heb je geen Optima accu’s er in staan, dan wil je der wel Optima accu.
Kortom, een Optima accu biedt veel meer dan je zult denken. Goed geprijsd, langere levensduur, kwaliteit en kracht.

Tags: Optima Redtop accu, Optima Yellowtop accu


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie