Recreatiewoning kopen van hout op de Veluwe 3860

10 november 2012 | Auteur: | Posted in Huis, tuin en wonen

Op dit park is het nog niet toelaatbaar om er
permanent te leven. Een recreatiewoning hier dient dan ook als tweede huis te worden gebruikt. Men heeft een ander verblijfs postadres nodig anders kunnen er grote gedonder komen met de stad Harderwijk. Wel zijn er al vele huizen die een gedoogstatus hebben waar wel permant gewoond mag worden. Op het park zijn bij de toegang centrale brievenbussen aanwezig en ook een prima eetgelegenheid.

De ruime overkapte waranda is te bereiken van binnenuit doordat er een keukendeur en aan de woonkamer kant ook deuren zitten. Doordat de loggia volledig overkapt is kan men tijdens alle jaargetijden heerlijk outdoor zitten. Op iedere plek zijn er de gehele dag wel schaduwplekken of zonneschijn plekken te lokaliseren. Eventueel kan tijdens de koudere dagen een electrische kachel worden neergezet want er zijn bij de veranda twee electrische aansluitpunten gemaakt.Van buiten kan de inpandige berging worden bereikt waar met gemakkelijkheid twee fietsen en tuinspullen in opgeborgen kunnen worden. De tuin behoeft minimaal onderhoud want is onderhoudsvriendelijk
en door de dichtbegroeide liguster ligt het terrein vrijwel geheel vrij. Volledige grond grootte waar deze vrijstaande recreatiewoning te koop staat is haast vierhonderd vierkante meter. De brede en ruime oprit bied parkeerterrein aan minstens twee auto’s en is helemaal bestraat. Het bungalowpark waar dit houten huis te koop word aangeboden staat juist bekend op de Veluwe. Alle paden zijn voorzien van asfalt, zijn relatief smal en om de zoveel meter zit er een verhoging in om de snelheid erbij de auto’s, bromfietsen en fietsers uit te halen. Zo maakt het dit ook een kindvriendelijk park waar het zowel voor jong als oud lekker wonen is in zo’n houten recreatiewoning. Op zo’n tien minuten fiets afstand bevind zich het gezellige binnenstad van het pitoreske vissers stadje Harderwijk waar het altijd prima vermaken is. Vele toeristen trekken hier naar toe vanwege het beroemde dolfinarium, de oude mooie binnenstad, het Veluwemeer met al haar gezellige terrasjes en alle restaurants en barretjes.

Geweldige uitstekende onderhouden houten recreatiewoning te koop temidden van de veluwse bossen vlakbij de uitgestrekte zandvlakte en het gezellige vissers stadje Harderwijk. Het houten huis is opgebouwd in houtstapelbouw logs van negen centimeter dikte welke driemaal verlijmd zijn. Daar tegen zit een bladmetaal laag, glaswol, weer folie en een binnenlog van twee centimeter. Al met al zorgt dit voor een optimale isolatie. De houten woning is gebouwd in 2003 en is voorzien van alle denkbare luxe zoals over de gehele onder verdieping vloerverwarming, boven in elk vertrek radiatoren waarbij alles is aangesloten op een hoog rendements ketel van Nefit. Er zijn twee badkamers beschikbaar in deze recreatiewoning zowel boven als beneden waarvan 1 is voorzien van een ligbad met whirlpool. Ook in de keuken bevindt zich de nodige luxe. Zo zijn er een afwasmachine en combi magnetron ingebouwd en is er een design afzuigkap voorhanden. Afzuigsysteem beschikbaar door het gehele huis.

Tags: houten recreatiewoning te koop , recreatiewoning veluwe kopen


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie