Snowboots voor iedereen bij Snowcountry tegen bodemprijzen 5595

26 augustus 2013 | Auteur: | Posted in Vakantie en vermaak


De beste Jones snowboards online kopen

Snowcountry is het beste adres voor het kopen van freeride en snowboarduitrusting.op het internet. Al meer dan 5 jaar leveren wij ski fanaten en snowboarders over de hele wereld de handigste apparatuur en attributen aan dat verkrijgbaar is. Wij bedienen klanten van Noorwegen tot Canada..

Wij hebben een ruim assortiment in wintersportkleding, denk hierbij aan snowboots, { Olang snowboots | Sorel snowboots }, Jones snowboards, freeride en overige benodigdheden. Omdat wij producten over de hele wereld leveren, hebben wij onder andere webwinkels in Duitsland, Frankrijk, Engeland en Nederland. In Engeland is de online winkel gespecialiseerd in snowboots een groot succes. Bent u op zoek naar een warme, mooie en hippe snowboot, dan bent u hier dus aan het juiste adres. Ons doel is om voor iedereen een passende snowboot aan te bieden, of u nu op zoek bent naar een fijne wandelschoen voor in de sneeuw of een trendy moonboot. Via onze merkpagina’s en categoriepagina’s kunt u op verschillende manieren door ons assortiment bladeren.

Snowcountry is opgericht op 1 oktober 2008. Het idee om een winkel die volledig is gericht op freeride en snowboarden komt van Dennis en Thijs uit Holland. De reden hiervan is dat veel benodigde materialen moeilijk te kopen zijn in de laaglanden of zelfs op het internet niet vindbaar zijn. Dennis heeft veel ervaring als ski en snowboardleraar. Hij reisde de afgelopen jaren het meest van zijn tijd over de hele wereld op zoek naar sneeuw. Hij ging van de Alpen door Scandinavië en naar Noord-en Zuid-Amerika. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en doen er alles aan het assortiment zo compleet mogelijk te houden. Bekijk het complete assortiment op onze website!


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie