Staat MVO bij u in een hoog vaandel? Dan maakt u gebruik van houten pallets 5422

10 december 2013 | Auteur: | Posted in Auto en vervoer

De laatste jaren is het gebruik van kunststof pallets in opspraak gekomen. In een alarmerend bericht over de gigantische plastic soep in de Stille Oceaan (Volkskrant, donderdag 10 mei 2012), bleek dat er enkele duizenden kilometers van de westkust van Amerika een gigantisch gebied met grote vis- en vogelsterfte bedreigt wordt. Waarom nu juist kunststof pallets in opspraak komen? Kunststof is niet biologisch afbreekbaar, hout wel.

Houten pallets zijn er in vele verschillende soorten en maten. Het feit wil wel dat ze stuk voor stuk behoren te voldoen aan de vele normen en eisen die worden gesteld in zowel Holland als de rest van Europa. Met name als u veel transporten over de grens doet is het van groot belang dat u gebruik kunt maken van de beste houten pallets. U wilt uiteraard niet tegen onverwachte en onnodige vertragingen of extra kosten aanlopenAls u frequent producten, materialen en goederen transporteert naar het buitenland is het van enorm belang dat u helemaal voldoet aan de Europese wetgevingen. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor het gebruik van europallets. Het is van belang dat deze volledig voldoen aan de vele eisen die in Europa worden gesteld. Het gebruik van de juiste Euro pallets is dan ook van groot belang.

De beste Euro pallets vindt u bij Harrie van den Anker International in Veghel. Wij zijn al jarenlang een leverancier van de beste en goedkoopste pallets. Deze voldoen volledig aan de strikte Europese eisen en kunnen daarom ten alle tijden gebruikt worden voor transporten buiten de Nederlandse grenzen. Zodoende kunt u ervan op aan dat u niet voor vervelende verrassingen of onverwachte extra kosten komt te staan.

Tags: pallets, euro


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie