Uw zeilvakantie wordt een heel gezellige evenement met Triptiq-sailing.nl 3001

14 mei 2012 | Auteur: | Posted in Vakantie en vermaak

Uw boot huren? Of liever een kleine zeilvaartuig of een plezierboot ? Een zeiler tegen een tarief in gebruik nemen is heel eenvoudig via de website. Het bootverhuur organiseren de deskundigen van Triptiq-sailing.nl. niet alleen, maar indien u een schipper nodig heeft kunt u ook bij ons terecht. De op touw gezette sailing is zeker plezierig als u die regelt met Triptiq-sailing.nl. Dejarenlange deskundigheid met zeilboten doet ons als deskundige dienstverlenend bedrijf u verzekeren van een tot op de puntjes georganiseerde vrije tijdsbesteding . De bootje huren kan goedkoop. Via het internet is het mogelijk dat u meteen een afspraak bij Sailing en wij plannen de de leukste boot. Of het nu een niet overdekte zeilboot betreft of een klassieke, een kajuit- of platbodemzeilboot. U bent er voor alle boten bij ons terecht. Een open zeilboot wordt veelal voor dagtochten en op binnen rivieren gebruikt. Op een zeilboot waar u kunt verblijven kunt u overnachten en zijn daarmee ideaal voor dagelijks verblijf. Het varen in Griekenland of lefkas Griekenland is nu zonder oponthoud vooraf te regelen bij ons. Het is cruciaal om hetjuiste zeiler te inhuren voor uw sailing in Griekenland. Bij Sailing een zeilboot huren of voor botenverhuur , is het van belang te kiezen voor goede zeilboten waar u geen stagnatie mee zal ondervinden. Hetinhuren van zeilboten en jachten is bij ons gegarandeerd voor elk budget. Wij organiseren ook zeilen op zee, zeilvakantie in Kroatiƫ.

Uw speedboot kan ook bij ons. Wij zijn gespecialiseerd in sloepverhuur, het verhuren van speedboten en het jachtverhuur. Wat vindt u van een spannende zeilen met een flottielje in Turkije? Een belevenis op de open zeewelke u zeker aan te raden is. Naast het verhuur van de jachten, boten en deskundige crew mag u bij ons ook terecht voor zeillessen. Wij bieden die zeilcursussen aan opdat u zelfstandig gezellig samen met uw kennissen uw zeiltochttocht met een flottielje|tocht met de zeilboot|tocht met de zeiljacht| kunt uitvoeren. Ook voor uw flottielje zeilen!Het flottielje zeilen is heel geschikt voor de redelijk geoefend zeiler, die graag ondersteuning van een afstand verkiest. Zeilen met een flottielje is samen met overige families en kennissen varen op een zeilboot van gebied naar gebied . Ieder met eigen zeiljacht, zelfstandig of met een Nederlandse schipper, onderzoek je de exotische gebieden in Griekenland.Een vakantie op een zeiljacht in Griekenland is zeker genieten van de maagdelijke omgeving, een zonnig klimaat, niet vervuild water, heel veel eilanden met hun oorspronkelijke en adembenemend mooie woongebieden. U ziet er veel bucolische kleine havens en ronde inhammen in een heel mooie buurt.

Tot op de puntjes geplande vakanties!

Wij verzorgen de vakanties op zeiljachten professioneel. Zij het een kleine boot of professioneel zeilen in Griekenland? Wij organiseren de tochten middels zeilboten in Griekenland vakkundig. U legt het contact met ons en wij verschaffen u de met betrekking tot de beste keuze van een zeilschip voor uw plezierige vakantie. Indien nodig trainen wij u hoe een flottielje te besturen; geven wij de nodige informatie met betrekking tot het zeilen op een zeiljacht in Kroatiƫ, de dagen van de praktische zeilcursussen en de

zeilboten. Zeilboten worden door vele producentenverkocht, zoals Bavaria, Jeanneau, Beneteau en Dehler. Door de diverse weersomstandigheden en de grote mate van het gebruik van zeiljachten is het heel belangrijk te letten op voorkomende mankementen. Bij het verhuur bij ons mag u gegarandeerd zijn van professioneel onderhouden boten. U geniet zeker van een onbezorgde vakantie op zeiljachten in diverse werelddelen!

Tags: Zeilvakantie, Sailing


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie