vakantiewoningen ardennen

5 januari 2012 | Auteur: | Posted in Vakantie en vermaak


Leukste vakantiewoningen ardennen. Ontdek ze!

Opzoek naar diverse goedkope toch leuke vakantiewoningen Ardennen? Zoek niet verder. Wij brengen een breeds assortiment vakantiewoningen in de Ardennen. Of het nu gaat om vakantiewoningen in Luxemburg, België of het kleine deel van Frankrijk we bieden je de juiste vakantiewoningen. Met een assortiment van ruim 900 woningen is er voor allemaal wat wils. Grote groepen van 20 personen of een knus appartementje aan de rand van Luxemburg voor 3 personen je vind het hier.

Diverse vakantiewoningen in de Ardennen

Het selectie vakantie woningen is breed . Wij leveren een 6 tal verschillende gelegenheden . In de Ardennen. Zo kan je prachtig verblijven in de ruim 50 appartementen in de omgeving van Luxemburg en de Ardennen. Wij bieden 43 boerderijen waar je heerlijk kan vertoeven op het platte land. Fantastische boerderijen uit de jaren voor 1900 of net daarna met zwembad en ruimte voor 10 personen of meer. Zontwijfel mogen de ruim 50 villa%u2019s uit ons assortiment niet vergeten worden. Villa%u2019s groot en klein met uiterste luxe en / of heel simpel ingericht.

Omgeving vakantiewoningen Ardennen

De Ardennen is een bosrijk laaggebergte in het oosten van België, klein stukje Frankrijk en het noordelijke gedeelte van Luxemburg. De hoogste heuvel is 652 meter dit is de hoge venen. Deze top beving zich in het de hoge Ardennen. Naast de hoge bergen heb je ook de lage bergen. Daar zijn de toppen nooit hoger dan 500 meter. Je kunt in de Ardennen heerlijke vertoeven in 1 van onze vakantie woningen het hele jaar door. Waar in de winter je optimaal gebruik kan maken van de winterse neerval kan je zomers heerlijk het bosrijke gebied van de Ardennen in. Kortom boek nu nog 1 van onze fantastische vakantie woningen in de Ardennen.


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie