Via de online webshop spellen laten bedrukken met jouw eigen plaatje of foto bij Gozi.nl 6049

16 december 2013 | Auteur: | Posted in Kunst en cultuur

Op drukkerij Gozi ontwerp je heel eenvoudig je unieke memory. Met leukefoto’s van het gezin of van een mooie vakantieperiode. Dat creeert nog veel meer speelplezier. Een flinke lachbui als de kids die foto van onze maffe grootmoeder omkeert. En mocht jouw breinwerk dan misschien niet meer zo feilloos meewerken als dat van de kids of kleinkinderen, jouw eigen memory spel zorgt er voor dat de herinnering in ieder geval absoluut wel blijft.

Is het jouw doel om als peuterspeelzaal origineel voor de dag komen, ontwikkel dan jouw unieke kwartet spel. Met foto’s of afbeeldingen die tot de verbeelding spreken of waar de de kleintjes thuis over vertellen. Een eigen kwartetspel is ook een leuk relatiegeschenk voor bedrijven, voor een een jubileumfeest. Je introduceert je bedrijf of personeel op een heel open methode. En wed maar dat het kwartet thuis wordt gespeeld!

Jouw persoonlijke button ontwikkelen? Dat is zeker weten geen moeilijke klus in deze tijd. Via Gozi.nl heb je in enkele stappen je unieke button gemaakt. Daarbij neemt Gozi jou stap voor stap mee in het ontwikkelproces. Van het uitkiezen van de foto tot en met het op maat maken ervan, in vorm en gewenste kleur. En wil je je ontwikkeling tussendoor bewaren? Geen punt op drukkerij Gozi. Dan ga je later gewoon verder.

Speelkaarten lenen zich ideaal als een persoonlijke geschenk; een bescheiden geschenk dat zeker wel voor superveel spelvreugde zorgt. Als weggevertje bij een open dag op school of een jubileumfeest, in de kleuren van de onderneming; als kadootje voor de aanwezigen van een partij; maar ook in de sfeer van thuis, in een bescheiden oplage: een stok kaarten voor opa of oma, met een foto van de hele famlie. Hoe mooi en speciaal!

Een tuinposter doek, de mooiste versiering aan de wand in de tuin. Vrij veel mensen zoeken naar een poster in de tuin. Als vorm van creatieviteit. Tegen de schutting van het terras is een voorbeeld. Of als vorm van decoratie, voor het opleuken van die saaie wand waar je al erg lang iets voor aan het zoeken was. Een klimop aan de muur? Dat is uiteraard ook een mogelijkheid. Maar een tuinposter is natuurlijk veel unieker en in natuurlijk ook makkelijker om het te onderhouden.

De vlieger helemaal boven in de , het vliegerdraad helemaal strak, even inhalen en weer laten vieren, zodat de vlieger verder kan. Alleen dit keer nog hoger de lucht in. Op de duinen, op een schoolveldje of in de winderige wei. De vlieger danst op de windvlagen. De magie. Het fantaseren dat je stiekem die vlieger zou willen zijn. Hoeveel kids en oudere mensen smullen niet ontzettend veel van die mooie ervaring! Creeer jouw unieke vlieger. Gozi maakt die beleving nog veel bijzonderder. Want bij Gozi maak je je persoonlijke vlieger. Een vlieger met daarop jouw foto of afbeelding. Van een speciale exemplaar als cadeau voor iemand speciaals tot wel duizenden vliegers als zakelijke cadeau.

Heel veel mensen hebben een foto op canvas of zeildoek in de huiskamer hangen. Hoe prachtig om daar je eigen canvasfoto te hebben hangen. Met een bijzonder plaatje die je exclusief hiervoor hebt laten fabriceren. Natuurlijk kan het ook een foto zijn die je vroeger zelf eens hebt geschoten en een hoop mooie herinneringen bij je oproept dat je hem in grotere formaat wilt hebben. Copyshop Gozi heeft de makkelijkste tool online om je eigen foto of afbeelding op canvas te ontwikkelen. Kies je eigen kleuren en voorkeuren.


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie