Via de online webshop spellen laten bedrukken met jouw eigen plaatje of foto bij Gozi.nl 6050

20 december 2013 | Auteur: | Posted in Vakantie en vermaak

De vlieger hoog in de lucht, het draad helemaal gespannen, heel even inhalen en vervolgens weer laten vieren, zodat de mooie vlieger verder kan. Alleen dit keer nog hoger in de lucht. Op Scheveningen, op een grasvlak of in de winderige wei. De vlieger die beweegt op harde wind. Dit is vliegeren. Het wegdromen dat je supergraag die vlieger in de lucht zou willen zijn. Hoeveel kleine kinderen en oudere mensen genieten niet behoorlijk van die ervaring! Maak jouw unieke vlieger. Gozi maakt die beleving nog veel bijzonderder. Want bij Gozi maak je je unieke vlieger. Een vlieger waarop jouw foto staat. Van een persoonlijke uitgave als cadeau voor iemand speciaals tot wel duizenden vliegers als zakelijk geschenk.

Erg veel personen hebben een foto op canvas of zeildoek in de huiskamer hangen. Hoe schitterend om daar je eigen canvasdoek te hebben hangen. Met een bijzonder plaatje die je exclusief hiervoor hebt laten maken. Het kan ook een foto zijn die je vroeger zelf eens hebt geschoten en een hoop bijzondere herinneringen bij je naar boven haalt dat je hem in groot formaat wilt hebben. Gozi.nl heeft de makkelijkste middel online om je eigen foto op canvas te maken. Kies je eigen kleuren en jouw eigen voorkeuren.

Een tuinposter doek, de meest ideale versiering aan de wand in de achtertuin. Meer en meer mensen zijn op zoek een poster in de tuin. Als vorm van creatieviteit. Tegen de achterwand van het terras misschien. Of als decoratie, ter versiering van die lege muur waar je al een poosje iets voor zocht. Een klimop aan de muur? Dat is uiteraard ook een van de opties. Maar een tuinposter is vele malen creatiever en in natuurlijk ook lekker simpel in het onderhoud.

Speelkaarten zijn geweldig als gepersonaliseerde relatiegeschenk; een klein en bescheiden geschenk dat gegarandeerd voor superveel plezier zorgt. Als weggever bij een open dag op school of het jubileum, in de kleuren van het merk; als kadootje voor de achterban van een partij; maar ook in de sfeer die thuis heerst, in een mini aantal: een stok spelkaarten voor de grootouders, met de foto’s van het hele gezin. Hoe waardevol!

via copyshop Gozi creeer je erg snel je unieke memory spel. Met afbeeldingen van het hele gezin of van een bijzondere zomervakantie. Zo’n ding kweekt nog veel meer spelplezier. Een flinke lachbui wanneer de kids de foto van onze lieve grootmoeder omdraait. En mocht jouw breinwerk dan in sommige gevallen niet meer zo perfect werken als dat van de kleintjes of klein kids, jouw eigen memory spelletje zorgt er voor dat de herinnering in ieder geval absoluut wel blijft.

Je eigen button ontwerpen? Dat is helemaal geen issue in deze tijd. Via Gozi.nl heb je in enkele minuten jouw speciale button ontwikkeld. Hierbij neemt Gozi jou per stap mee in het opmaakproces. Van het kiezen van de foto tot en met het verfijnen op maat ervan, in elke gewenste vorm en kleursoort. En wil jij jouw creatie intussen opslaan? Totaal geen probleem bij Gozi.nl. Dan ga je op een ander tijdstip gewoon verder.

Wil je als school creatief voor de dag komen, creeer dan jouw eigen kwartet. Met afbeeldingen die aandacht trekken of waarover de kinderen thuis over vertellen. Een zelfgemaakte kwartetspel is ook een geweldig geschenk voor bedrijven, ter ere van een openhuis. Je presenteert je organisatie of personeel op een erg aanspreekbare methode. En wees er maar zeker van dat het kwartet spelletje thuis wordt gespeeld!

Tags: buttons, speelkaarten


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie