Wilt u stoppen met roken? Dan is een elektrische sigaret kopen de oplossing. 5536

16 augustus 2013 | Auteur: | Posted in Elektronica

Hoe kies ik de correct e-sigaret? Geef antwoord op onderstaande vragen en kom erachter! 1) Hoeveel sigaretten rook ik modaal per dag? 2)Wil ik stoppen met roken of verminderen? 3)Maakt het uit hoe de e-sigaret eruit ziet? 4)Waar ga ik de e-sigaret gebruiken, thuis of juist onderweg? 5)Wil ik een eenvoudige e-sigaret of een met meer functies?

Wilt u een elektrische sigaret kopen? Hier vindt u alle kennisgeving over elektrisch roken.

Hoi! Ik ben Ewoud Koch en ga u alles meedelen over de elektrische sigaret zodat u fijn een keuze kunt maken. De voor-en nadelen van een elektrische sigaret zijn niet helemaal transparant, waarop moet ik letten bij het uitkiezen van een e-sigaret? De elektrische sigaret verbrand geen tabak maar verdampt e-vloeistof. Deze e-vloeistof of in het engels e-liquid is verkrijgbaar in ettelijke smaken. Het nicotine level is er in 4 sterktes; 0mg, 6mg, 12mg, 18mg.

Hoe cruciaal is het uiterlijk van de elektrische sigaret? De e-sigaret is meestal een stuk groter en zwaarder dan een normale sigaret. Als uiterlijk voor u belangrijk is kies dan een model waarmee u gezien wilt worden. De batterij en verstuivers zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Bent u vaak op pad en wilt u toch de hele dag elektronisch roken, kies dan voor een batterij van 1100 mAh of groter. Wil ik een eenvoudige of allernieuwste e-sigaret? Voor het instellen van de voltage/wattage en het onderhouden van sommige verstuivers is kennis vereist. Het resultaat kan namelijk onbevredigend zijn als u geen belevenis heeft met elektronische sigaretten.

Elektrische sigaret waar kopen? Premiumsmoking.com heeft het grootste assortiment van Nederland en de beste e-sigaretten voor u geselecteerd, het kiezen is eenvoudig dankzij de zoekfilter en de live chat is 7 dagen per week bereikbaar voor vragen.

Waar moet ik op letten voordat ik mijn bestelling afrond? Om te starten met elektronisch roken heeft u een Starter Set en e-vloeistof nodig. Met 10 ML e-vloeistof kunt u 4 dagen dampen. De verstuiverkoppen zijn na 2 tot 3 weken versleten en moeten dan vervangen te worden voor een nieuwe.

Rookt u 15 sigaretten of meer en wilt u stoppen met roken dan is het belangrijk dat u een model uitzoekt waar de verstuiver een inhoud heeft groter dan 2 ML. Bent u een stevige roker en rookt u per dag meer dan 15 sigaretten kies dan voor nicotine sterkte Medium(12mg) of High(18mg). Als u 15 sigaretten of meer rookt dan heeft u ongeveer 3 tot 5 ML e-vloeistof per dag nodig. Een ander aanmerkelijk onderdeel is de batterij die in verschillende sterktes verkrijgbaar zijn. De standaard voltage is 3.7 volt. De meeste batterijen van premiumsmoking hebben een 1100 mAh batterij. Kies een elektronische sigaret met een batterij sterkte van 1000 mAh of hoger, zodat u niet gauw met een lege accu komt te staan. Rookt u 15 sigaretten of minder en wilt u minderen met roken dan bent u al snel verzadigd met een e-sigaret waar de verstuiver een inhoud heeft van minder dan 2 ML. Een kleinere batterij is dan ook voldoende om een hele dag elektronisch te roken. De e-vloeistof met nicotine sterkte low(6mg) of non(omg) is dan aan te raden. Het inhaleren van e-vloeistof met lage nicotine sterktes is minder zwaar op de longen.

Tags: elektrische sigaret kopen, e-sigaret


Auteur:

This author has published 3957 articles so far. More info about the author is coming soon.

Geef een reactie